Philips S 728/17

Zastřihovač vousů Philips S728/17 Click&Style představuje ideálního pomocníka v péči o Vaši tvář, ale také o Vaše tělo. Holicí strojek lze jednoduchou výměnou hlavice přeměnit na zastřihovač chloupků na těle.

Jednoduchá a rychlá výměna nástavců Detailní informace

Cena s DPH 1 999 Kč
Cena bez DPH 1 652 Kč

Produkt již bohužel není dostupný

Dostupnost Do pěti dnů
Kód produktu

Detailní popis Philips S 728/17

Zastřihovač vousů Philips S728/17 Click&Style představuje ideálního pomocníka v péči o Vaši tvář, ale také o Vaše tělo. Holicí strojek lze jednoduchou výměnou hlavice přeměnit na zastřihovač chloupků na těle.

Jednoduchá a rychlá výměna nástavců

Holicí strojek snadno změní v zastřihovač vousů nebo holicí strojek na tělo. Pro oholení nebo zastřižení chloupků na hrudi či ramenou vyměnte nástavec za holicí planžetu určenou pro tělo. Délku zastřižení chloupků si můžete regulovat na 1mm s jedním hřebenovým nástavcem. Holicí strojek Philips S728/17 Click&Style se postará o Váš vždy upravený vzhled.   

Bezpečné a hladké oholení

Holicí nástavec s dvěma frézkami je vytvořen tak, aby oholil Vaši tvář dohladka bez podráždění nebo nepříjemných poranění. Části holicí hlavy se pohybují ve třech směrech, proto přesně kopírují kontury Vašeho obličeje.  

Vyberte si suché nebo mokré holení

Pro holení si můžete zvolit rychlou suchou variantu holení, nebo osvěžující mokré holení s pěnou či gelem na holení pro ještě menší podráždění.   

Snadná údržba

Rukojeť strojku Philips S728, nástavec na holení tváře i nástavec pro holení těla jsou voděodolné. Takže je můžete nejen používat ve sprše, ale také pohodlně čistit pod tekoucí vodou.  

Až 40 minut provozu na baterii

Strojek můžete používat až 40 minut po jednom hodinovém nabíjení. Zároveň je strojek vybaven kontrolkou stavu nabití.  

Obsah balení: 1x tělo holicího strojku Philips S728/17 Click&Style 1x frézková holicí hlava 1x planžeta pro holení těla 1x hřeben pro regulaci délky zastřižení chloupků (1mm) 1x nabíječka

© 2024, ELSTAK s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Eshop vytvořila eBRÁNA | eBRÁNA eshop s propojením na IS | Marketing eshopu

Přeskočit na začátek stránky